STEAKHOUSE DE PAUW BREDA

STEAKHOUSE DE PAUW BREDA Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 721 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse de Pauw Breda. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 23:04 Hotribs altijd lekker. Helaas 4 ribs besteld en je krijgt er 2 met 2 halven. Geen 4 dus. Ook friet koud, mogelijk omdat bezorger met de zal rondliep op straat ipv in een warm houd box
28 jun 2022 om 23:41 Sateetje besteld. Overvloedig en lekker, voor goede prijs. Supervriendelijke bezorger. Als ik weer eens trek heb in een sateetje, bestel ik hier nog wel een keertje. Zeker voor herhaling vatbaar.
27 jun 2022 om 22:22 Dit bedrijf holt achteruit en komt zijn beloftes niet na. Na 2(!) uur gewacht te hebben toch maar bellen waar het eten blijft. 2 minuten zeggen ze. Vervolgens nog 3 kwartier gewacht voor kleffe slappe friet en lauwe schnitzel. Nooit meer!
25 jun 2022 om 23:54 De kipnuggets waren goed van smaak, maar waren qua textuur magnetronkwaliteit. De kapsalon sparerib was een nieuw concept voor ons. Dat was eens en nooit meer. Wat vooral tegenviel was het gebrek aan salade in de kapsalon. Het was dus geen kapsalon!
22 jun 2022 om 19:32 Frietjes lauw, ijs half gesmolten. Er is ruimte voor verbetering!
20 jun 2022 om 21:47 Het eten (entrecote en spareribs) was average. Entrocote was niet goed gekruid. Weinig friet en geen sla. Ik vind het jammer dat ik zoveel moest betalen voor mediocre food. Not worth it helaas.
19 jun 2022 om 19:29 Helaas niet zo goed. Kapsalon was ok. Pasta carbonara na 2 happen weggegooid niet lekker. Shoarmavlees was te kort gebakken erg vet. Geen salade erbij. Helaas.
12 jun 2022 om 21:55 Er zat wel een lekker broodje bij de schotel, maar het was alleen een kaal broodje met vlees, zonder ook maar een blaadje sla.
11 jun 2022 om 21:37 Vlees viel zo van het bot. Heerlijk! Pastas zijn ook top. Eten voor 19:00u besteld kwam precies optijd aan. Dikke aanrader.
10 jun 2022 om 18:24 Snel bezorgd en de saté was weer lekker
6 jun 2022 om 0:16 Vlees was super taai, bezorgen kwam niet aan de deur vanwegen "wegafsluiting" waardoor ik de halve straat door moest lopen. Als ie nou op google maps had gekeken zag hij dat hij met 1 minuut doorrijden nog steeds bij de deur kon komen
4 jun 2022 om 8:28 Eten was heerlijk en goed warm.frietjes waren ook lekker knapperig dus gaan hier zeker nog eens bestellen